Organisatie & vacatures

Over Voluyt

Wij zijn managers, ondernemers en consultants

Voluyt verbetert bedrijven sinds 2006. Onze verbetermanagers hebben veel ervaring op werkvloer en in directiekamer. Voor elke unieke uitdaging levert Voluyt passende capaciteiten. Deze Voluyt verbeteraars worden gedreven door opleiding, pragmatisme, ervaring en ondernemerschap.

Voluyt is op zoek naar projectleiders, interim managers en consultants. Ben jij goed met cijfers en met mensen, heb je een universitaire studie afgerond, ben je vasthoudend, kan je het goede voorbeeld blijven geven ook in moeilijke omstandigheden, dan willen we graag met jou in contact komen.

Onze verbeterambitie gaat verder dan alleen bedrijven. Wij zijn verbonden aan The Hunger Project en lid van de Katakle investeerdersgroep.

Collega’s gezocht

Voluyt biedt een dynamische werkomgeving met een gegarandeerd steile leercurve. Je krijgt veel inzicht in verschillende bedrijven en de kans om bij te dragen aan blijvende verbeteringen. Door het jonge en ondernemende karakter is veel mogelijk en er is ruimte om te investeren in medewerkers. Voluyt vraagt flexibiliteit, ondernemerschap en grote inzet. Kijk voor meer informatie op www.voluyt.nl en www.zelfverbeteren.nl.

Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie naar joost.vollering@voluyt.nl

Openstaande vacatures