< terug

Vacature: Consultant (Dienstverband)

Stel je nou eens voor, na een mooie werkweek zit je zaterdagochtend aan het ontbijt. Je pakt een beschuitje en terwijl je het beschuitje op je bord legt denk je aan jouw klant waar je gisteren samen met Bas en zijn team de oorzaken van hun probleem verder hebt geanalyseerd. Je had al eerder de cijfers bekeken en met de juiste mensen gesproken, dus de oplossingsrichting was jou al bekend. De uitdaging lag in het stellen van de juiste vragen, zodat het team zelf tot een goede analyse en acties kwam. Leuk om een ervaren teamleider en zijn team te helpen om hun doelen te behalen.

Terwijl je daarna vrij rondliep over de productievloer kwam je de tevreden plantmanager tegen die de verbeteracties had gehoord van een enthousiaste Bas. Twee weken geleden had je tijdens het maandelijkse overleg met de leidinggevenden ook aangegeven dat de managers wel hun rol moesten pakken. Zij zijn verantwoordelijk voor de begeleiding en hun bijdrage is belangrijk om van de verbeteringen een succes te maken. Mooi dat het gelukt is om het MT in beweging te krijgen.

Hoe veel mooier is het zaterdagochtend ontbijt als je met plezier denkt aan de verschillende mensen waar jij fijn contact mee hebt en die jij helpt om verbeteringen in de praktijk door te voeren. Dat je complimenten krijgt van directeuren van grote bedrijven over de mooie resultaten is een leuk gevolg.

 

Over ons

Voluyt is een innovatieve groeiende onderneming en werkt voor top-bedrijven. Aan de hand van de nieuwste technologieën stellen wij organisaties in staat om zelf hun resultaat te verbeteren door het implementeren van Continu Verbeteren. Zelfverbeteren is één van de weinige werkende online consultancy formules in de markt. In de korte tijd dat Zelfverbeteren live is hebben wij al zeer gerenommeerde bedrijven mogen aansluiten zoals: Douwe Egberts, Euroma, Boels, Itho Daalderop en VolkerWessels. Zelfverbeteren is een prachtige toepassing met een enorme potentie en om die potentie waar te maken hebben we jou nodig.

 

Kandidaten

– Hebben een HBO- of academische opleiding, bij voorkeur Technisch, Bedrijfskundig of Economisch

– Hebben twee tot vijf jaar werkervaring

– Zijn toe aan de tweede stap in hun carrière

– Beheersen Nederlands perfect

– Werken zelfstandig, gestructureerd en resultaatgericht

– Zijn communicatief en representatief

– Vinden het leuk om mensen op alle niveaus in organisaties in beweging te krijgen

 

De functie

– Begeleiding van leidinggevenden op de werkvloer en in boardroom bij het implementeren van verbeteringen

– Inhoudelijk meedenken en adviseren over verbeterkansen in productie- en kantoorprocessen

– Begeleiden van workshops en het geven van trainingen

– Meedenken en optimaliseren van onze interne methoden en het Zelfverbeteren® platform

 

Wat biedt en vraagt Voluyt?

Voluyt biedt een spannende werkomgeving met een gegarandeerd steile leercurve. Je krijgt veel inzicht in verschillende top-bedrijven en de kans om bij te dragen aan blijvende verbeteringen. Door het jonge en ondernemende karakter is veel mogelijk en er is ruimte om te investeren in medewerkers. Een bonusregeling is onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kijk voor meer informatie op www.voluyt.nl  en www.zelfverbeteren.nl.

Soort dienstverband: Fulltime

 

Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie naar joost.vollering@voluyt.nl